O nama

Cilj našeg razmišljanja i delovanja je potpuno zadovoljstvo naših potrošača kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću naših proizvoda

Želimo biti lider u proizvodnji fleksibilne ambalaže u regionu i dokazati da, kroz svoju izvrsnost i održivi razvoj… najhrabrije vizije žive.

Naša priča

Daleke 1981.godine, u Novoj Pazovi,gospodin Milan Sučević je osnovao malu zanatsku radionicu pod nazivom ” Samostalna zanatska radnja LIKA”.

Osnovna delatnost radnje je bila prerada plastičnih masa brizganjem i ekstrudiranjem folije,a proizvodni program činili su predmeti iz oblasti tekstilne industrije,metalske industrije kao i drugi proizvodi po potrebi.

Početkom 1991. godine firma menja naziv u “SZR JELENA” i prelazi u vlasništvo gospođe Jelene Djurić, ćerke osnivača.

SZR JELENA nastavlja putem svog osnivača, gradeći svoju budućnost na temeljima porodičnog posla i vrhunskog kvaliteta proizvoda i usluga. 

Početkom 2019. godine, Jelenin naslednik,Uroš Đuric postaje novi vlasnik i menja ime firmeu “ULN JELENA” I nastavlja porodični posao ,pravi zaokret u poslovanju menja korporativni identitet firme,osvaja nove tehnologije i standarde a sve u širenju palete proizvoda i praćenjutrendova tržišta. I to sve na temeljima svog osnivača.

Od početka do danas držimo snažan fokus na vrednostima koje smo usvojili kao vodilju:

Odvažne vizije, stalne investicije u inovacije i usavršavanje proizvoda kao i brze odluke i kreativnost zaposlenih.

Cilj našeg razmišljanja i delovanja je potpuno zadovoljstvo naših potrošača kvalitetom, dizajnom i funkcionalnošću naših proizvoda.